Budynek nr 32, ul. Czekoladowa, Wrocław
Mmaciek: Nie raz stojąc w korku w tym miejscu próbowałem zrobić dobre zdjęcie tego budynku, ale jakoś zawsze nie trafiałem na pustą ulicę ;)
Cmentarz Piękna Dolina (dawny), Żagań
Olek Droń: Zdublowane zdjęcie zgłoszone do usunięcia.
Olek Droń: lokalizacja cmentarza do niedawna wiedzieli o nim nieliczni ,jednak został spopularyzowany przez mapy google. Przy okazji ponawiam moją prośbę o założenie na mapie nieistniejących osad Alte Forst Kolonie oraz Kautz :]
Ładownia kolejki linowej (dawna), ul. Broniewskiego Władysława, Żary
Olek Droń: Podmienione . Przepraszam za kłopot
Śnieżka widziana z..., Karpacz
górski: To jest rzadkością, bo o wschodzie słońca (pora i kierunek skąd widać). Często obserwowałem takie zjawisko gdy słońce chyliło się ku zachodowi. Z DK-30 widziałem wielokrotnie między Chmieleniem a Pasiecznikiem , na zjeździe do Barcinka, czy okolic Rybnicy. Z Karpacza można trafić podwójny błysk - od szyb górnego (meteo) i dolneo spodka (restauracja). Obecnie jest łatwiej, bo komórka jest zawsze pod ...
Panoramy i widoki Międzyborza, Międzybórz
Lekok: Tylko pochwalić:)

Szyszka
Paulus,
rajaser
Rigo.
KrzysztofKudowa
KrzysztofKudowa

Spotkanie LXXI (noworoczne) - 5 czerwca 2022 godz. 12.00
Autor: Mmaciek°, Data dodania: 2022-05-16 10:16:11, Aktualizacja: 2022-05-16 10:16:46, Odsłon: 2181

Zapraszamy wszystkich miłośników portalu na 71. spotkanie z tradycyjną noworoczną fotografią grupową!!
Wzorem tradycji jaka wykształciła się wśród wiernych uczestników strony, zapraszamy wszystkich chętnych w dniu 5 czerwca 2022 r. (niedziela) o godz. 12.00 na ul. Nową 6 we Wrocławiu, pod siedzibę Komendy Chorągwi Dolnośląskiej ZHP, gdzie kolejny już raz nasi miłośnicy fotografii uwiecznią wszystkich na zdjęciu grupowym.

UWAGA! Ze względu na post-covidową rzeczywistość druga część spotkania w tym roku nie zostanie zorganizowana. Mamy nadzieje, że w styczniu 2023 r. będziemy mogli już wrócić w pełni do dawnej formuły spotkań noworocznych.

Spotkanie to również świetna okazja dla chętnych, którzy mają ochotę przystąpić do stowarzyszenia Wratislaviae Amici. W tym celu proszę przygotować druk deklaracji członkowskiej, dokument można otrzymać drogą mejlową lub bezpośrednio na spotkaniu (w przypadku wszelkich pytań proszę o kontakt: redakcja@polska-org.pl).

Tak wyglądało poprzednie noworoczne spotkanie A.D. 2021

/ 71 /
Zdzisław K. | 2022-05-16 19:57:48
Ok.
FM | 2022-05-18 16:36:39
Będę.
MacGyver_74 | 2022-05-18 16:57:33
Ja też.
stap | 2022-05-23 16:36:40
:) Dam radę :)
stap | 2022-05-23 16:43:37
Zastanawiałem się, kiedyś czy na takim spotkaniu, identyfikatory z ręcznie wypisanymi hydralowymi pseudonimami - byłyby niegłupie?
Wincenty Miros | 2022-05-23 20:06:00
A ja tym razem nie dam rady. W tym czasie będę oddawał się ulubionemu zajęciu czyli łowieniu ryb, wszak od 01.06.2022 jako emeryt rozpoczynam trzymiesięczne wakacje na Roztoczu i Żuławach. No może jeszcze zrobię trochę zdjęć. Pozdrawiam zatem wszystkich obecnych na LXXI Noworoczno-letnim spotkaniu.
FM | 2022-05-23 17:46:00
Przy powitaniu przed zdjęciem kążdemu nowemu użytkownikowi i użyktowniczce przedstawiamy się. Ponadto nasz prezes Maciek po dodaniu zdjęcia na stronę Naszego portalu dokładnie je podpisuje więc uważam, że identyfikatory są zbędne, pozdrawiam :)
Wiem, wiem :) Nie o ten moment mi chodziło, ale ok :)
Sz. P. SZAKAL? :)