Wiata przystankowa

Dworzec kolejowy Gościcino Wejherowskie (dawny)

Nastawnia dysponująca GW

Przystanek kolejowy Gościcino Wejherowskie

Przystanek kolejowy Gościcino Wejherowskie jest obsługiwany przez wybrane kursy trójmiejskiej SKM oraz PolRegio. W pobliżu znajdują się przystanki autobusowe, wejherowskiej komunikacji miejskiej. W ramach budowy węzła integracyjnego budynek dworca jak i pobliskie budynki zostały wyburzone w roku 2017 i na ich miejscu powstał parking oraz pętla autobusowa. W związku z przyszłą modernizacją linii kolejowej 202 zostaną wybudowane nowe perony, a w Gościcinie powstanie drugi przystanek kolejowy o ...
Przystanek kolejowy Gościcino Wejherowskie jest obsługiwany przez wybrane kursy trójmiejskiej SKM oraz PolRegio. W pobliżu znajdują się przystanki autobusowe, wejherowskiej komunikacji miejskiej. W ramach budowy węzła integracyjnego budynek dworca jak i pobliskie budynki zostały wyburzone w roku 2017 i na ich miejscu powstał parking oraz pętla autobusowa. W związku z przyszłą modernizacją linii kolejowej 202 zostaną wybudowane nowe perony, a w Gościcinie powstanie drugi przystanek kolejowy o roboczej nazwie „Gościcino Zielony Dwór”.

Pocztówka wielopolowa z Gościcina (Gossentin) pokazująca ówczesne ...
    Przystanek kolejowy i nieistniejący od roku 2017 budynek dworca ...