Plener filmowy serialu Legacy

Serial realizowany w międzynarodowej obsadzie na terytorium Polski i Holandii. Przewidywany termin realizacji zdjęć w Polsce od 16 sierpnia do 30 października 2021. W Bielawie od 13 września do środy 15 września. Będzie to serial historyczny pt. "Dziedzic/ Legacy" w reżyserii Diederika von Rooijena, którego producentem z polskiej strony jest Apple Film Production. Film opowiada o wadze dziedzictwa, o pragnieniu nieśmiertelności, którą mają nam zapewnić potomkowie i o tym jakim ciężarem potrafią być ...
Serial realizowany w międzynarodowej obsadzie na terytorium Polski i Holandii. Przewidywany termin realizacji zdjęć w Polsce od 16 sierpnia do 30 października 2021. W Bielawie od 13 września do środy 15 września. Będzie to serial historyczny pt. "Dziedzic/ Legacy" w reżyserii Diederika von Rooijena, którego producentem z polskiej strony jest Apple Film Production. Film opowiada o wadze dziedzictwa, o pragnieniu nieśmiertelności, którą mają nam zapewnić potomkowie i o tym jakim ciężarem potrafią być takie oczekiwania. O spuściźnie uświadomionej i nieuświadomionej, materialnej i emocjonalnej. O osobistym spadku przekazywanym przez rodzica dziecku. Serial opowiada o despotach i o tych, którzy są ich wyznawcami, sprawcach i ofiarach - w wirze światowej historii, jak i w domu rodzinnym. W pewnym sensie, serial przedstawia dwie wojny toczące się równolegle: Drugą Wojnę Światową w Europie, ale także, co ważniejsze, wojnę pomiędzy ojcem a synem. Akcja serialu dzieje się na przestrzeni lat 1917 – 1969 na Łotwie, w Holandii, Niemczech i Polsce. [sawa]

Bielawa. Dawny folwark firmy Ch. Dierig AG.
    Bielawa. Dawny folwark firmy Ch. Dierig AG. Bielawa. Dawny folwark ...