MENU
Budynek nr 2-4 przy ul. Karola Kniaziewicza.

Dodał: panAeL° - Data: 2021-03-02 21:11:03 - Odsłon: 181
28 lutego 2021


Projekt: Juliusz Modlinger, Bożena Wysocka
I Nagroda w konkursie architektonicznym Plomba Roku 1990 .

  • /foto/4520/4520779m.jpg
    1990 - 1995
  • /foto/119/119422m.jpg
    1991 - 1993
  • /foto/4530/4530703m.jpg
    2014
  • /foto/8979/8979754m.jpg
    2020

panAeL°

Poprzednie: Izba Celna we Wrocławiu Strona Główna Następne: Jednostka Ratowniczo-Gaśnicza nr 2 KM PSP w Wałbrzychu (dawna)


tadpole | 2021-03-04 20:03:40
Chyli sie nieco.
panAeL | 2021-03-05 14:10:43
To chyba tylko wrażenie. Standardowo prostowałem w ShiftN plus jeszcze późniejsza drobna korekta. Sprawdziłem jeszcze po Twoim komentarzu. Lewą część można by ewentualnie przesunąć na odległość jednego piksela (myślę, że nie warto ;)). Prawa jest ok.
moose (administrator) | 2021-03-05 15:05:51
Moim zdaniem albo góra się trochę za mocno rozchodzi, albo dół ściąga, stąd wrażenie pochylenia. Trochę za mocno suwaczek w ShiftN.
Danuta B. | 2021-03-05 15:06:41
Dla mnie zbytnio się rozchyla ku górze. Wrażenie prostego da leciutkie zwężenie.
tadpole | 2021-03-05 20:05:28
Czyli sie chyli :)
panAeL | 2021-03-05 23:42:33
Spróbuję jeszcze to poprawić, ale będę miał dostęp do komputera dopiero po weekendzie.
panAeL | 2021-03-08 14:14:51
Zdjęcie podmienione (jeszcze nie widzę nowego, pewnie wskoczy dopiero za jakiś czas). Nie wiem co więcej mogę tu wykombinować. Jeśli ktoś ma ochotę się pobawić, proszę się nie krępować. Chętnie się czegoś nauczę :)
moose (administrator) | 2021-03-08 14:17:19
Nie ma też co brnąć w żyletę i mierzyć odchyleń linijką. Wygląda lepiej i niech tak zostanie. Szkoda czasu. Ars longa, vita brevis.