Drzewo buk zwyczajny Hydralowcy

W ogródeczku z nasionka wyrosło małe drzewo. Pani Basia latami podlewała i przesadzała roślinkę aż urosło kilkumetrowe drzewo buk. Piotr z Tomaszem przenieśli je do Parku Grabiszyńskiego i posadzili. Nastało bardzo suche lato. Zdzisław co kilka dni je podlewał ku zdziwieniu spacerowiczów parku. Udało się drzewo rośnie i trzyma się świetnie. Od opiekunów parku dostało solidną drewnianą podporę która go chroni. Drzewo zostało przez opiekunów nazwane " Hydralowcy ". Myślę że w przyszłości będzie miejscem ...
W ogródeczku z nasionka wyrosło małe drzewo. Pani Basia latami podlewała i przesadzała roślinkę aż urosło kilkumetrowe drzewo buk. Piotr z Tomaszem przenieśli je do Parku Grabiszyńskiego i posadzili. Nastało bardzo suche lato. Zdzisław co kilka dni je podlewał ku zdziwieniu spacerowiczów parku. Udało się drzewo rośnie i trzyma się świetnie. Od opiekunów parku dostało solidną drewnianą podporę która go chroni. Drzewo zostało przez opiekunów nazwane " Hydralowcy ". Myślę że w przyszłości będzie miejscem spotkań sympatyków portalu POLSKA-ORG.PL. Drzewo w przyszłości będzie wielkie i może stanie się miejscem spotkań sympatyków portalu.

Posadzenie drzewa o nazwie " Hydralowcy " w Parku Grabiszyńskim.
    komentarze: 1
    Buk zwyczajny o nazwie "Hydralowcy" w Parku Grabiszyńskim. https://www.google.com/maps/place/51%C2%B005'06.1%22N+16%C2%B059'35.9%22E/@51.085028,16.9911143,524m/data=!3m2!1e3!4b1!4m5!3m4!1s0x0:0x0!8m2!3d51.085028!4d16.993303
    komentarze: 11
    Buk zwyczajny o nazwie "Hydralowcy" w Parku Grabiszyńskim. https://www.google.com/maps/place/51%C2%B005'06.1%22N+16%C2%B059'35.9%22E/@51.0854692,16.9919593,144m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x0:0xb4fe90233360fc50!8m2!3d51.085028!4d16.993303 ...