Pompa strażacka, Zakrzewo
trojek: jak dodać opis wioski?
MacGyver_74: Gratuluję!!
ul. Turystyczna, Linia
MacGyver_74: Bo pomnik o którym wspominasz miałeś za plecami, na terenie przykościelnym: :)
Kościół św. Mikołaja (dawny), pl. Mikołaja, św., Wrocław
MacGyver_74: Skwer na placu św. Mikołaja otrzymał oficjalną nazwę . Warto dopisać do niego powyższe zdjęcie.
Dworzec autobusowy, ul. Dąbrowskiego Józefa, Zgorzelec
KrzysztofKudowa: Ten tekst uzwierciedla całość --"Ohyda..a jak sie wyda ..to co pójdziemy na MO" - Lady Pank (1984)
Strzelnica (dawna), Lubsko
W.Mazurkiewicz (Soravianus) [vmuzzy@gmail.com]: Myślę, że StacjaLubsko zamilkł, bo wyraźnie widać z której strony Parkowej wydarzyło się to foto... Podobaja mi się "ruinki", po co ten sarkazm?

Wincenty Miros
Wincenty Miros
KrzysztofKudowa
sawa
Wincenty Miros

Walne Zebranie WA przełożone na wiosnę 2021 roku

Z powodu tzw. drugiej fali pandemii koronawirusa zebranie Stowarzyszenia Wratislaviae Amici planowane na jesień br. zostaje przełożone na wiosnę 2021 r.

W związku z trwającym w Polsce stanem epidemii spowodowanym pandemią koronawirusa, Członkowie Stowarzyszenia Wratislaviae Amici postanawiają przesunąć termin Walnego Zebrania z jesieni 2020 r. (planowany na podstawie Uchwały z 13.04.2020 r.) na wiosnę 2021 roku. Dokładną datę zebrania ustali Zarząd WA na podstawie § 17 p. 3. Statutu Stowarzyszenia.

W przypadku, gdyby stan zagrożenia utrzymywał się co najmniej do połowy maja 2021 r., decyzja w sprawie organizacji i formy Walnego Zebrania WA zostanie podjęta przez Stowarzyszenie w odrębnej uchwale.

Uchwała o przesunięciu Walnego Zebrania w 2020 r. została podjęta na podstawie internetowego głosowania Członków Stowarzyszenia Wratislaviae Amici.

/ / / / 14 /