Koło widokowe AmberSky (I i III lokalizacja)
Koło widokowe AmberSky (II lokalizacja)

Koło widokowe AmberSky

Koła widokowe to uznana atrakcja wielu miast w Europie i na świecie. Zawsze stają się one integralną częścią oferty turystycznej. Koło widokowe firmy SkyWheels Sp. z o.o. (www.skywheels.pl) to zupełnie nowa jakość w stolicy Pomorza. Atrakcja nosi nazwę "AMBERSKY", która nawiązuje do naturalnego bogactwa Gdańska - bursztynu, z którego miasto słynie na całym świecie. Ogromny diabelski młyn umożliwia mieszkańcom i gościom spoza regionu nowe, połączone z dreszczykiem emocji doświadczenie uroków Gdańska, ...
Koła widokowe to uznana atrakcja wielu miast w Europie i na świecie. Zawsze stają się one integralną częścią oferty turystycznej. Koło widokowe firmy SkyWheels Sp. z o.o. (www.skywheels.pl) to zupełnie nowa jakość w stolicy Pomorza. Atrakcja nosi nazwę "AMBERSKY", która nawiązuje do naturalnego bogactwa Gdańska - bursztynu, z którego miasto słynie na całym świecie. Ogromny diabelski młyn umożliwia mieszkańcom i gościom spoza regionu nowe, połączone z dreszczykiem emocji doświadczenie uroków Gdańska, spojrzenie na Starówkę, gdański bursztynowy stadion, stocznię z zabytkowymi już żurawiami, wzgórza morenowe, a nawet odległy Hel z zupełnie innej perspektywy. AmberSky to jedna z największych atrakcji stolicy Pomorza - strefa relaksu oraz spotkań z rodziną i przyjaciółmi. Koło widokowe powoli staje się wizytówką Gdańska identyfikowaną tak samo silnie jak np. "London Eye" z Londynem.

Budynek z muru pruskiego, zbudowany w 1925r. jako siedziba klubu ...
    Koło widokowe -AmberSky.