2019-2020 Rewitalizacja terenu wokół stawu

Teren wokół największego maślickiego stawu jest rewitalizowany w ramach inwestycji "Zagospodarowanie terenu wokół stawu przy ul. Maślickiej, w tym m. in.: ścieżki, oświetlenie, plac zabaw, oraz nowe nasadzenia - zadanie realizowane w ramach Zielonego Wrocławskiego Budżetu Obywatelskiego 2017, projektu nr 558". Inwestorem jest gmina Wrocław, jednostką projektową jest isba Grupa Projektowa z Wrocławia.
Inwestycja jest realizowana w kilku etapach; pierwszy obejmuje wykonanie ścieżek i montaż elementów ...
Inwestycja jest realizowana w kilku etapach; pierwszy obejmuje wykonanie ścieżek i montaż elementów małej architektury (w tym koszy na śmieci i ławek).

Budowa ścieżek w płn.-zach. narożniku terenu wokół stawu przy ...
    Rewitalizacja terenu wokół stawu przy ul. Maślickiej / Północnej: ...