Stacja kolejowa Dzierżoniów Śląski, Dzierżoniów
Tomen: Proszę bardzo. Jeszcze pytanie odnośnie dostawy, ona była w 2005 czy tutaj również jest błąd?
Kamienica nr 5, Przemyśl
Tomen: Nie ma czegoś takiego jak ul. Rynek, jest albo ulica albo Rynek. Prośba o poprawienie opisu również pod tym zdjęciem
Sowiogórskie Centrum Komunikacyjne, ul. Sienkiewicza Henryka, Dzierżoniów
Tomen: "... uszanować projektanta, który się w grobie przewraca..." już bez przesady, szczególnie, że dworzec jak i okolica zostały wyremontowane. Takie miejsca oczywiście mają ładnie się prezentować, szczególnie jeśli mówimy o obiektach zabytkowych, ale również powinny służyć ludziom. Skoro wybudowano zespół przystanków autobusowych to dobrze jeśli jest też wiata chroniąca przed np. deszczem lub promieniami ...
Kamienica nr 4, ul. Łangowskiego Jana, Opole
kitapczy: Kamienica mieściła w przeszłości m.in. siedzibę Opolskiego Przedsiębiorstwa Przemysłu Drzewnego, założonego w 1951 r. Firma Opdrew po przekształceniu w spółkę akcyjną użytkowała budynek do swej upadłości w 2001 r. Następnie został zakupiony i dotąd użytkowany przez Atmoterm S.A.
ul. Bolesława Chrobrego, Krosno Odrzańskie
Petroniusz (admin): Link nieaktywny. Można zapodać nowy albo usunąć komentarz.
pl. Wilsona Thomasa, Legnica

Rigo.
Rigo.
Rigo.
Rigo.
Rigo.

Guma, czyli Donald w Pewexie

W połowie lat sześćdziesiątych ubiegłego wieku rzadko zaglądałam do sklepiku przy ul Kruczej, tym bliżej wiaduktu.

/ /