Płocko
maras - Administrator: Przypisałem kościół w Lęborku. A sprawa ciekawa... Może poniosła wydawcę fantazja i dla podniesienia prestiżu tak sobie dorzucił świątynię...?
Wnętrze okrętu, Gdynia
MacGyver_74: Na okręcie schowaliśmy się przed burzą. Gdy byliśmy pod pokładem zaczęły się grzmoty, burza była bardzo gwałtowna. Grzmoty było słychać i czuć nawet w maszynowni. Mieliśmy więc pokaz z gatunku "obraz i dźwięk". :))
Polskie Górnictwo Naftowe i Gazownictwo Oddział w Legnicy, ul. Ścinawska, Legnica
Mmaciek - Administrator: W takich przypadkach nie ma co się zastanawiać, tylko od razu zmieniać. Podobną sytuację mamy z placówkami poczty czy oddziałami banków. Jak ktoś dostrzeże błąd, niech od razu zmienia.
Panoramy Podgórza, Wałbrzych
heck: Jak tylko runie konstrukcja dachu postęp niszczenia będzie szybszy... chyba że ktoś zapanuje nad tym wreszcie i uratuje zabytek.
Pomnik poległych bohaterów, pl. Floriana, św., Banie
Kosa25: Święte słowa w ostatnim komentarzu.
Nagrobek Władysława Jagiełły, Kraków
Zbigniew Franczukowski (bynio): :)))

Jest takie zdjęcie na stronie WA (Wratislaviae Amici) - Wrocław, ulica Mielecka, zima 1962/63, późne popołudnie.

/ /
cezar56 | 2020-01-13 22:16:09
Cieszę się że moje zdjęcia z zimy stulecia 62/63 i jest też 78/79 stały się świadkiem prawdy o prawdziwej zimie