Dom nr 22, ul. Szolc-Rogozińskiego Stefana, Wrocław
Zdzisław K.: Pod koniec lat sześćdziesiątych często przechodziłem przez ulicę Rogozińskiego, chodząc do kolegów na ulicę Domeyki. Oglądałem te unikalne motory i motorowery pana Andrzeja, których w blaszanym garażu było wiele.
Przebudowa ronda, Wałbrzych
Petroniusz (admin): Granica to granica. Nie można zmienić biegu rzeki bez zmiany granicy?
Społeczna Akademia Nauk, ul. Franciszkańska, Świdnica
Petroniusz (admin): Poprawiam, chociaż nie ja jestem autorem tej fascynującej nazwy. Trzeba zadać pokutę adminowi, który ją wymyślił. :-D
Zdjęcia niezidentyfikowane (Lubsko), Lubsko
McAron: Czytając to wszystko zaraz mi się przypomina jak daleko wyjeżdżała klinkierówka z Gozdnicy czy marmur z kamieniołomów w Sławniowicach.
pl. Piastowski, Jelenia Góra
mietok - Administrator: :) ........ dzięki

Władysław Sikora

Jeżdżąc niemieckimi autostradami często spotykałam na nich duże transportowe samochody z napisem „Alles Müller oder was?”

/ / / /
Mostrich-Fabrik to fabryka musztardy.