Chmielna Office 26
Restauracja Miasto Aniołów

Budynek biurowy usytuowany w samym centrum starego miasta Gdańska. Na skrzyżowaniu dwóch ulic Chmielnej i Stągiewnej w bezpośrednim sąsiedztwie Mostu Zielonego prowadzącego wprost na ulicę Długą, od strony rzeki Motławy mają swoją siedzibę takie firmy jak: Urząd Lotnictwa Cywilnego, AKRA Deweloper, Kancelaria Notarialna, Biuro prawne, Eurotrans Sp. z o.o., Biuro księgowe, Travel plus, Eurotrans Sp. z o.o., Nova Trading S.A. SkyBar Szkoła Językowa itp. Budynek objęty jest całodobową ochroną i monitoringiem. ...
Budynek biurowy usytuowany w samym centrum starego miasta Gdańska. Na skrzyżowaniu dwóch ulic Chmielnej i Stągiewnej w bezpośrednim sąsiedztwie Mostu Zielonego prowadzącego wprost na ulicę Długą, od strony rzeki Motławy mają swoją siedzibę takie firmy jak: Urząd Lotnictwa Cywilnego, AKRA Deweloper, Kancelaria Notarialna, Biuro prawne, Eurotrans Sp. z o.o., Biuro księgowe, Travel plus, Eurotrans Sp. z o.o., Nova Trading S.A. SkyBar Szkoła Językowa itp. Budynek objęty jest całodobową ochroną i monitoringiem. W budynku znajdują się również trzy restauracje. Zarządcą „Chmielna Office 26” jest ReGroup. [sawa]
Jedną z trzech restauracji jest " Miasto Aniołów", lokal położony w samym sercu Starego Miasta w bezpośrednim sąsiedztwie rzeki Motławy i Bramy Zielonej Głównego Miasta.

Kamienica nr 1 przy ulicy Stągiewnej, restauracja Miasto Aniołów ...
    Chmielna Office 26 Restauracja Miasto Aniołów