Dwór Maria Antonina

Budynek jest nowy. Rozpoczęto budowę w 2012, zakończono w 2014r. Wzorowany jest na XVIII-XIX wiecznych Dworach na Podkarpaciu. Nazwa pochodzi od imion żony, matki i babci właścicieli. Posiada restaurację/kawiarnię na 40 osób, salę balową o powierzchni 220m kwadratowych, salę konferencyjną na 50 osób, Gniazdo Szefów (mała sala konferencyjna) na 20 osób, 15 pokoi od 1 do 5 osobowych, mini apartament SPA z hydromasażem i sauną suchą. Możliwość zamówienia masażu. Na zapleczu Dworu znajdują się grille ...
Budynek jest nowy. Rozpoczęto budowę w 2012, zakończono w 2014r. Wzorowany jest na XVIII-XIX wiecznych Dworach na Podkarpaciu. Nazwa pochodzi od imion żony, matki i babci właścicieli. Posiada restaurację/kawiarnię na 40 osób, salę balową o powierzchni 220m kwadratowych, salę konferencyjną na 50 osób, Gniazdo Szefów (mała sala konferencyjna) na 20 osób, 15 pokoi od 1 do 5 osobowych, mini apartament SPA z hydromasażem i sauną suchą. Możliwość zamówienia masażu. Na zapleczu Dworu znajdują się grille i altany, a także scena estrada do organizacji koncertów plenerowych.

Dwór Maria Antonina.