Dolina Charlotty Resort & Spa

Dolina Charlotty znajduje się 10 km od morza (Ustka) oraz 10 km od Słupska i jej powierzchnia to 120 ha, na której znajduje się obiekt spa z pokojami, restauracją Charlotta, Spa Bali Hai, strefą Wellness (baseny, sauny, jacuzzi, sala fitness), Rock Pubem z kręglami i bilardem, salami konferencyjnymi, salami zabaw dla dzieci oraz salą gier elektronicznych. Druga restauracja Gościniec usytuowana jest na wyspie Jeziora Zamełowskiego 100 m od budynku głównego. W skład kompleksu wchodzą także: Charlotta ...
Dolina Charlotty znajduje się 10 km od morza (Ustka) oraz 10 km od Słupska i jej powierzchnia to 120 ha, na której znajduje się obiekt spa z pokojami, restauracją Charlotta, Spa Bali Hai, strefą Wellness (baseny, sauny, jacuzzi, sala fitness), Rock Pubem z kręglami i bilardem, salami konferencyjnymi, salami zabaw dla dzieci oraz salą gier elektronicznych. Druga restauracja Gościniec usytuowana jest na wyspie Jeziora Zamełowskiego 100 m od budynku głównego. W skład kompleksu wchodzą także: Charlotta ZOO, wodne ZOO Charlotta, Kraina Bajek, Fokarium i inne.

Restauracja Gościniec na jeziorze Zamełowskim
    Rybaczówka, w tle restauracja Gościniec