Salonik prasowy, pl. Rynek, Inowrocław
panAeL: O. Dopiero teraz zwróciłem uwagę, że pierwszy z lokali zmienił przeznaczenie. Jeśli dobrze pamiętam kiedyś była w nim lodziarnia. Czy warto zakładać dla tych budyneczków osobne obiekty?
ul. Grabiszyńska, Wrocław
YouPiter: :)
Nowa Wieś
Popski: Ordung typowo wielkopolski. Zwyczajowo - sobotni ranek i mieszkańcy z miotłą przed domami.
Zadaszenie, Stronie Śląskie
Popski: To po prostu hala namiotowa.
ul. Piłsudskiego Józefa, marsz., Wrocław
YouPiter: Wcześnie SP nr 94 wybudowano, a tablicę z patronem wmurowano dopiero w grudniu 1964 r.
Rzeka Bóbr w Janowicach Wielkich, Janowice Wielkie
fanpage_janowice_wielkie: Myślę, że jeśli chcemy wydatować samo zdjęcie, to można to nawet XIX wiecznie powiedzmy 1895-1902

Festung

Planowane przerwy techniczne (czerwiec 2019)

W związku z przeprowadzką na nowy serwer mogą wystąpić trudności z dostępem do strony

Administracja portalu informuje, że w najbliższych dniach mogą wystąpić przerwy w działaniu strony. Ponadto mogą się pojawić czasowe problem z wyświetlaniem strony w różnych regionach, u różnych dostawców internetu lub na różnych urządzeniach. Niedogodności mogą potrwać maksymalnie do końca czerwca.

Sytuacja ma związek z przeprowadzką na nowy serwer oraz wdrożeniem nowych rozwiązań związanych z zabezpieczeniem zbiorów naszego portalu (NSS).

Całą operację udało się sfinansować dzięki hojności miłośników portalu, którzy wsparli nas podczas majowej "zrzutki na serwer". Raz jeszcze serdecznie dziekujemy za przekazane darowizny

/