Wyższa Szkoła Prawa

Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu to uczelnia niepubliczna, która kształci studentów w oparciu o najwyższe standardy nauczania. Swoje główne motto „Praktycznie wiesz więcej” realizuje łącząc ze sobą autorytet wykładowców i doświadczenie praktyków. Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu oferuje studentom dostęp zarówno do wartościowych wykładów, jak i interesujących warsztatów oraz praktyk zawodowych. Zajęcia praktyczne prowadzone są w warunkach właściwych dla danego zakresu działalności zawodowej, w sali ...
Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu to uczelnia niepubliczna, która kształci studentów w oparciu o najwyższe standardy nauczania. Swoje główne motto „Praktycznie wiesz więcej” realizuje łącząc ze sobą autorytet wykładowców i doświadczenie praktyków. Wyższa Szkoła Prawa we Wrocławiu oferuje studentom dostęp zarówno do wartościowych wykładów, jak i interesujących warsztatów oraz praktyk zawodowych. Zajęcia praktyczne prowadzone są w warunkach właściwych dla danego zakresu działalności zawodowej, w sali sądowej czy też w laboratorium kryminalistycznym. Oferta uczelni obejmuje studia na kierunkach i specjalnościach takich jak prawo, kryminalistyka i kryminologia, cyberprzestępczość oraz zarządzanie kryzysowe.

Wyższa Szkoła Prawa przy ul. św. Jadwigi 12.