MENU
Patrząc z jednego z tarasów - loggi w dół, można czasem mieć wrażenie, że jest się na zboczu góry. Wykorzystano trawę - darń, jako integralną część elewacji

Dodał: stap° - Data: 2019-05-07 14:01:26 - Odsłon: 778
22 kwietnia 2019

Data: 2019:04:22 12:38:59   Ogniskowa: 6 mm   Aparat: Canon PowerShot S3 IS   Przysłona: f/4   Ekspozycja: 1/500 s  


Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS przy ul. Kopernika 14 w Szklarskiej Porębie. Pierwotnie Ośrodek wypoczynkowy Granit. Budynek wybudowany w latach 1974-1981. Projekt: Stefan Müller

  • /foto/108/108489m.jpg
    2006
  • /foto/108/108491m.jpg
    2006
  • /foto/108/108493m.jpg
    2006
  • /foto/108/108494m.jpg
    2006
  • /foto/3470/3470765m.jpg
    2012
  • /foto/7981/7981377m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981383m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981392m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981404m.jpg
    2019

stap°

Poprzednie: Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS Strona Główna Następne: Pętla autobusowa Kminkowa