MENU
Budynek został niejako wbudowany w zbocze wzniesienia, co dało architektowi nietypowe możliwości. Obiekt jest odnowiony (wnętrza pokojów również) i ładnie utrzymany - co cieszy. Czuć w nim jednak duch dawnej epoki, co dla wielu będzie atrakcją.

Dodał: stap° - Data: 2019-05-07 13:57:13 - Odsłon: 817
22 kwietnia 2019

Data: 2019:04:22 12:44:02   Ogniskowa: 6 mm   Aparat: Canon PowerShot S3 IS   Przysłona: f/4   Ekspozycja: 1/800 s  


Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS przy ul. Kopernika 14 w Szklarskiej Porębie. Pierwotnie Ośrodek wypoczynkowy Granit. Budynek wybudowany w latach 1974-1981. Projekt: Stefan Müller

  • /foto/108/108489m.jpg
    2006
  • /foto/108/108491m.jpg
    2006
  • /foto/108/108493m.jpg
    2006
  • /foto/108/108494m.jpg
    2006
  • /foto/3470/3470765m.jpg
    2012
  • /foto/7981/7981377m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981383m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981392m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981407m.jpg
    2019

stap°

Poprzednie: Pętla autobusowa Kminkowa Strona Główna Następne: Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS