Stacja paliw BP, ul. Popiełuszki Jerzego, ks., Kąty Wrocławskie
Zdzisław K.:
Panoramy Janowic Wielkich, Janowice Wielkie
fanpage_janowice_wielkie: Masz rację pewności 100% nie mam, ale 99% już tak. Kupiłbym ją gdyby taka aukcja była. Wiem o dwóch egzemplarzach. Jeden w Polsce, drugi w Niemczech... Może ktoś ma jeszcze ale do tej pory nigdzie nie wypłynęła albo mi umknęła i to jest ten 1%
Jezioro Bystrzyckie (Lubachowskie), Zagórze Śląskie
moose (administrator): Celowo na tym zdjęciu zaznaczyłem Lipiec i Przygrodną żeby pokazać, że jeśli w ich pobliżu miał istnieć zamek Laurichenburg - to byłby widoczny z wieży Zamku Grodno. Przy okazji - dział widoków z zamku wymaga odwiedzin hydralowców - ostatnie zdjęcia sprzed 3 lat.
Stacja kolejowa Wałbrzych Fabryczny, Wałbrzych
moose (administrator): Aureolka wokół budynku, za mocno suwaczki przy edycji.
Mielno
moose (administrator): Dzięki Tadeusz, usuwam komentarz.
Strzelnica garnizonowa 300 m (dawna), Kłodzko
moose (administrator): Zmieniłem nazwę wg Twojej sugestii.

Magia internetu

Zastanawiałam się jak połączyć internet z Wrocławiem.

/ / / /
moose (administrator) | 2019-04-15 18:05:03
Niemcy chyba przegięli z rozciągnięciem RODO na zmarłych. GenWiki już ograniczyło się mocno, na sprzedawanych wiekowych pocztówkach wycina się nazwiska. W 1995 r. już korzystałem w szkole z edytorów tekstu TAG pod DOS. Mam do dzisiaj na dyskietkach swoje pierwsze teksty. Mój pierwszy kontakt z internetem wdzwanianym to kwiecień 1997 r. W 1999 r. miałem już własny mail na Hotmailu. Mamy 2019 r. - w sieci znajduję skany książek 300, 400 letnich z których czerpię wiedzę, do których (choć jestem naukowcem) jako człowiek nie z branży czekałbym na dostęp przez miesiąc, kwartał.... A mam to co potrzebuję w 3-4 godziny. Wiedza na żądanie jest wspaniała, tylko jeszcze mieć otwartą głowę i wiedzieć jak ją udostępniać.