2018 - 2020 Remont i przebudowa rezydencji Graua

Ogrody Graua (rezydencja)

2018 - 2020 Budowa osiedla Ogrody Graua

Osiedle Ogrody Graua

Ogrody Graua to sześciokondygnacyjny zespół budynków mieszkalnych we Wrocławiu przy Gdańskiej, Czerwonego Krzyża, Nowowiejskiej. Konstrukcja obiektów mieszkalnych rozpoczęła się w październiku 2018 i dobiegła końca po 20 miesiącach. W ramach inwestycji powstał 49 apartamentów o powierzchni od 35 do 137 m2.

Autorem projektu jest biuro architektoniczne z Wrocławia - Maćków Pracownia Projektowa, natomiast inwestorem jest firma Echo Investment. Osiedle powstało na terenie dawnej poradni psychiatrycznej ...

Zdjęcia z budowy:

Wizualizacja budowanego osiedla Ogrody Graua na ogrodzeniu placu ...