Miejska wieża ciśnień, ul. Łączańska, Namysłów
MR1990: Wodociągi to ulica Jana Pawła II :)
Dom nr 5, Gajów
Stan: W lewym rogu widać zatoczkę przystanku PKS, z małą wiatą i zachowaną dolną częścią dawnego Denkmala:
Amfiteatr, Stare Bogaczowice
Rodryg Świteńki: Tak jest jak w małych społecznościach jest za dużo obiektów architektonicznych i powstają kolejne. W SB jest tego mnóstwo. Amfiteatr, 3 boiska, stadion, parkingi, place, skwery, ogród ziołowy, place zabaw no i oczywiście zalew. Bogata wieś, jednak źle zaprojektowana, prawie wszystko mieści się w centrum miejscowości. Jeśli chodzi o adnotacje to źle Ciebie zrozumiałem.
Twierdza Dęblin, ul. Saperów, Dęblin
maras - Administrator: Ale jest to tak istotny obiekt, że powinien być również na głównej stronie miejscowości.
Barkowice
maras - Administrator: Przeniosłem do miejscowości.

Krystyna

W Brzozowie, w galicyjskim domu moich dziadków, solenizantowi w dniu imienin dawano różową świnkę z marcepana z dedykacją

/ / / /