Śnieżka (1603 m n.p.m.), Karpacz
mrzagi02: Pacholęciem będąc mieszkałem przy ulicy imienia szanownej noblistki. Moja babka mówiła Curie Skłodowskiej i wszyscy dookoła też mówili Curie Skłodowskiej, i mi ta Curie Skłodowska się utrwaliła taż że odwrotnie nie potrafię.
Miejska wieża ciśnień, ul. Łączańska, Namysłów
maras - Administrator: :)
Barkowice
Emilian Szwaja: Dziękuję!
Dom nr 5, Gajów
Stan: W lewym rogu widać zatoczkę przystanku PKS, z małą wiatą i zachowaną dolną częścią dawnego Denkmala:
Amfiteatr, Stare Bogaczowice
Rodryg Świteńki: Tak jest jak w małych społecznościach jest za dużo obiektów architektonicznych i powstają kolejne. W SB jest tego mnóstwo. Amfiteatr, 3 boiska, stadion, parkingi, place, skwery, ogród ziołowy, place zabaw no i oczywiście zalew. Bogata wieś, jednak źle zaprojektowana, prawie wszystko mieści się w centrum miejscowości. Jeśli chodzi o adnotacje to źle Ciebie zrozumiałem.

Śladami przeszłości: Wąchock - cmentarz żydowski

Założony w 1911 r. Zachowało się około 40 macew. Pomnik Holokaustu. Zdjęcia: Piotr Bielawski, 2009 r.

/ / / / /