Przystań wioślarska Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego

Na portalu Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego o nowozbudowanym obiekcie przy ul. Wioślarskiej 6 czytamy: Nowy obiekt to budynek siedmiokondygnacyjny, spełniający najwyższe europejskie standardy. Dzięki niemu zawodnicy trenować będą w super nowoczesnych warunkach, a sam obiekt stał się jedną z piękniejszych wizytówek naszego miasta.
Chcielibyśmy aby nowy obiekt stał się nowoczesnym i najlepszym ośrodkiem szkolenia wioślarskiego w Polsce. Nowoczesna przystań sprawi, że ...
Chcielibyśmy aby nowy obiekt stał się nowoczesnym i najlepszym ośrodkiem szkolenia wioślarskiego w Polsce. Nowoczesna przystań sprawi, że każdy wioślarz chcący osiągać najwyższe laury, będzie chciał reprezentować barwy najstarszego Klubu sportowego w Polsce jakim jest Warszawskie Towarzystwo Wioślarskie

Zbudowany w 2017 r. obiekt Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego ...
    Proszę nie regulować odbiorników! Biurowiec The Tides o raczej ...