Kora - mural

„Wysokie Obcasy” tworzą szlak murali portretujących wyjątkowe kobiety, które zmieniły historię regionu, Polski czy świata. W 2018 roku ścienne malowidła pojawiły się w trzech miastach Polski: we Wrocławiu odsłonięto mural Wandy Rutkiewicz, jednej z najsłynniejszych himalaistek świata. Zaprojektowała go Marta Frej. W Katowicach powstał mural dla doktor Jolanty Wadowskiej-Król, która ratowała dzieci przed ołowicą (projekt Andrzeja Wieteszki). W Warszawie w styczniu zostanie odsłonięty mural dla Kory. ...
„Wysokie Obcasy” tworzą szlak murali portretujących wyjątkowe kobiety, które zmieniły historię regionu, Polski czy świata. W 2018 roku ścienne malowidła pojawiły się w trzech miastach Polski: we Wrocławiu odsłonięto mural Wandy Rutkiewicz, jednej z najsłynniejszych himalaistek świata. Zaprojektowała go Marta Frej. W Katowicach powstał mural dla doktor Jolanty Wadowskiej-Król, która ratowała dzieci przed ołowicą (projekt Andrzeja Wieteszki). W Warszawie w styczniu zostanie odsłonięty mural dla Kory. Zaprojektował go artysta Bruno Althamer. Mural powstał przy ul. Nowy Świat 18/20.

Na tyłach budynku przy ul. Nowy Świat 18/20, a więc w centrum ...
    Kora na cztery pory roku - tu w scenerii zimowej. Więcej śniegu ...