Kościół św. Piotra i Pawła, ul. Kościelna, Kąty Wrocławskie
FM: Jest bardzo podobne lecz zdrobione kiedy indziej, wystarczy spojrzeć na układ chmur.
Rudnik
Danuta B.: W sobotę zawalił się (częściowo) pałac w tej miejscowości, wybudowany w XIX w. Budynek nie był zamieszkany, z właścicielem nie ma kontaktu. Na GW stronie zdjęcia policji
Kościół św. Michała Archanioła, Dębno
dariuszfaranciszek: W tym kościele jest bezwzględny zakaz robienia zdjęć wnętrza . W serialu Janosik (1973) w kościele w Dębnie główny bohater brał ślub z Maryną. Jednak widzom pokazano aż trzy kościoły – inny, kiedy młodzi do niego wchodzili (kaplica na Polanie Chochołowskiej) , kościół w Dębnie ...
2017-2019 Przebudowa układu drogowego Hubska - Sucha - Dyrekcyjna - Pułaskiego, ul. Hubska, Wrocław
Mmaciek - Administrator: Jak dla mnie trochę wyszedł z tego potworek. Jeśli jest potrzeba wydzielenia części zdjęć to zrobiłbym dwa obiekty - dotychczasowy tj. Przebudowa Hubskiej oraz drugi, "Przebudowa Pułaskiego pod wiaduktem"."
Bielawa
maras - Administrator: Musisz zwracać uwagę na pytanie:) Tutaj wyraźnie było napisane, że chodzi o miejscowość...
Kościół św. Michała Archanioła, ul. Stanisławowska, Wrocław
Wolwro: Moja odpowiedź była zbyt dokładna, mianowicie: Polska / Województwo dolnośląskie / Wrocław / Muchobór Wielki / ul. Stanisławowska 92 / Kościół św. Michała Archanioła / Wnętrza kościoła

Przemysławki europejski zapach czujesz

Niedawno przeczytałam, że zmarła Łucja Burzyńska (1924-2017).

/ / / /
Polecam nowe pachnące opowiadanie Zoni :)
YouPiter | 2019-01-07 08:49:13
Reżyser Andrzej Piotrowski w chwili śmierci miał niespełna 44 lata.
StaSta | 2019-01-07 18:40:00
Nie lubiłem zapachu Przemysławki czy Prastarej. Kiedyś czuć ją było wszędzie. Ostatnio (chyba dwa lata temu) nawąchałem się jej przy okazji wizyty księdza dobrodzieja po kolędzie.
Pyrkosz mial lokal na ul. Ofiar Oswiecimskich . Nazwa ? Chyba "U Dreptakow".