Galeria Malta

Galeria Malta - 3-kondygnacyjne centrum handlowe w Poznaniu, oddane do użytku 25 marca 2009 roku. Znajduje się przy skrzyżowaniu ulic Antoniego Baraniaka i Jana Pawła II, przy Jeziorze Maltańskim. Ogółem znajduje się tu 170 sklepów, punktów usługowych, kawiarni, restauracji, wielosalowe Multikino, salon Empik, klub fitness i plac zabaw dla dzieci. Galeria Malta zajmuje 162.000 m² powierzchni całkowitej, w tym 54.000 m² powierzchni handlowo-rozrywkowej. Obiekt skomunikowany jest z nadbrzeżną częścią ...
Galeria Malta - 3-kondygnacyjne centrum handlowe w Poznaniu, oddane do użytku 25 marca 2009 roku. Znajduje się przy skrzyżowaniu ulic Antoniego Baraniaka i Jana Pawła II, przy Jeziorze Maltańskim. Ogółem znajduje się tu 170 sklepów, punktów usługowych, kawiarni, restauracji, wielosalowe Multikino, salon Empik, klub fitness i plac zabaw dla dzieci. Galeria Malta zajmuje 162.000 m² powierzchni całkowitej, w tym 54.000 m² powierzchni handlowo-rozrywkowej. Obiekt skomunikowany jest z nadbrzeżną częścią jeziora Malta, posiada bezpłatny wielopoziomowy parking na 1.800 samochodów oraz windy przystosowane na potrzeby osób niepełnosprawnych. Opis: Wikipedia.

Galeria Malta wieczorem, przed galerią tafla jeziora maltańskiego, ...
    Pole startowe toru regatowego na Jeziorze Maltańskim w Poznaniu. ...