Kawiarnia w Sali Kominkowej

Kawiarnia mieści się w jednym z największych dostępnych pomieszczeń - Sali Kominkowej, do której wstęp jest oczywiście bezpłatny. Zapraszają na miody pitne, wina, kawy i herbaty. Podczas letnich upałów Sala Kominkowa oferuje przyjemny chłód, który gwarantują dwumetrowej grubości mury wykonane z pruskiej cegły. Gości oczy cieszyć będą stałe i gościnne wystawy szkła artystycznego, rzeźb, obrazów, a także zachwycającej i niespotykanej biżuterii z bursztynu. W nieco mniej pogodne i chłodniejsze dni ...
Kawiarnia mieści się w jednym z największych dostępnych pomieszczeń - Sali Kominkowej, do której wstęp jest oczywiście bezpłatny. Zapraszają na miody pitne, wina, kawy i herbaty. Podczas letnich upałów Sala Kominkowa oferuje przyjemny chłód, który gwarantują dwumetrowej grubości mury wykonane z pruskiej cegły. Gości oczy cieszyć będą stałe i gościnne wystawy szkła artystycznego, rzeźb, obrazów, a także zachwycającej i niespotykanej biżuterii z bursztynu. W nieco mniej pogodne i chłodniejsze dni odnaleźć można tu ciepło przy rozpalonym kominku. To właśnie w Sali Kominkowej organizowane są wernisaże, koncerty, a także biesiady dla grup zorganizowanych. Dawid Galus źródło fortaniola.pl

We wnętrzu mieści się restauracja.
    Mieści się sklep z biżuterią i innymi wyrobami.