Star 266 - B2/SAM mobilny warsztat

Star 266 - mobilny warsztat. Masa: 9,4 tony. Wymiary: długość 6,9 szerokość 2,5 wysokość 3,3 m. Załoga: 5 osób. Silnik: 6-cylindrowy, rzędowy, wysokoprężny, typ S-359, pojemność 6,8 l, moc 150 KM. Zużycie paliwa: 30 l/100 km. Prędkość maksymalna: 90 km/h, Produkowany w latach: 1971 - 2000. Pojazd warsztatowy służący do bieżącej obsługi i napraw samochodów osobowych i ciężarowych. Na wyposażeniu pojazdu są narzędzia uniwersalne i specjalistyczne, wiertarka kolumnowa, szlifierka stołowa, acetylenowy ...
Star 266 - mobilny warsztat. Masa: 9,4 tony. Wymiary: długość 6,9 szerokość 2,5 wysokość 3,3 m. Załoga: 5 osób. Silnik: 6-cylindrowy, rzędowy, wysokoprężny, typ S-359, pojemność 6,8 l, moc 150 KM. Zużycie paliwa: 30 l/100 km. Prędkość maksymalna: 90 km/h, Produkowany w latach: 1971 - 2000. Pojazd warsztatowy służący do bieżącej obsługi i napraw samochodów osobowych i ciężarowych. Na wyposażeniu pojazdu są narzędzia uniwersalne i specjalistyczne, wiertarka kolumnowa, szlifierka stołowa, acetylenowy zestaw spawalniczy oraz dźwig i agregat prądotwórczy. Dawid Galus źródło Muzeum Sprzętu Wojskowego.

Star 266 - B2/SAM mobilny warsztat.