Brama Mazur

Brama Mazur jest pierwszym i jedynym w Ełku wielofunkcyjnym projektem urbanistycznym zlokalizowanym w samym centrum miasta. Stanowi przykład konceptu handlowego polegającego na wyrafinowanej architekturze, dobrej ofercie handlowej i rozrywkowej oraz śródmiejskiej lokalizacji. Centrum zlokalizowane jest na prawie 2-hektarowej działce położonej przy Pl. Miejskim1, w bliskiej okolicy głównego dworca kolejowego. W bogatej ofercie Bramy Mazur znajdują się butiki znanych polskich i międzynarodowych marek, ...
Brama Mazur jest pierwszym i jedynym w Ełku wielofunkcyjnym projektem urbanistycznym zlokalizowanym w samym centrum miasta. Stanowi przykład konceptu handlowego polegającego na wyrafinowanej architekturze, dobrej ofercie handlowej i rozrywkowej oraz śródmiejskiej lokalizacji. Centrum zlokalizowane jest na prawie 2-hektarowej działce położonej przy Pl. Miejskim1, w bliskiej okolicy głównego dworca kolejowego. W bogatej ofercie Bramy Mazur znajdują się butiki znanych polskich i międzynarodowych marek, liczne miejsca rozrywki, a także supermarket spożywczy Marcpol oraz sklep z elektromediami RTV Euro AGD.

Brama Mazur przy Jarosława Dąbrowskiego i pl Miejski 1.