Przystanek autobusowy

W styczniu 2018 roku rozpoczęto prace na terenie przydworcowym. Utworzono nowoczesny i funkcjonalny węzeł przesiadkowy PKP - PKS.
W wyniku zakończonych prac uzyskano: utworzenie przystanku PKS. Wybudowano wiatę z ławkami, zamontowano słup informacyjno - ogłoszeniowy z wyświetlaczami LCD. Mimo zakończenia zakresu zadania, określonego w projekcie, proces dalszego zagospodarowania terenu przydworcowego będzie kontynuowany, szczególnie na obszarach sąsiadujących bezpośrednio z terenem inwestycji: ...
W wyniku zakończonych prac uzyskano: utworzenie przystanku PKS. Wybudowano wiatę z ławkami, zamontowano słup informacyjno - ogłoszeniowy z wyświetlaczami LCD. Mimo zakończenia zakresu zadania, określonego w projekcie, proces dalszego zagospodarowania terenu przydworcowego będzie kontynuowany, szczególnie na obszarach sąsiadujących bezpośrednio z terenem inwestycji: terenem skarpy między parkingiem a torowiskiem. 30 sierpnia 2018 odbył się uroczysty odbiór inwestycji.

Przy pl. Kolejowym utworzono przystanek autobusowy.
    Przy pl. Kolejowym utworzono przystanek autobusowy. Na zdjęciu ...