Obiekt edukacyjny Obora

II poł. XIX w.

Budynek wybudowany w drugiej połowie XIX wieku stanowił część zaplecza gospodarskiego gołuchowskiej rezydencji. Obiekt edukacyjny Obora aktualnie pełni funkcję obiektu edukacyjno-noclegowego. W budynku znajdują się dwie sale przeznaczone do organizacji konferencji, szkoleń i warsztatów. Większa może pomieścić 200 osób, mniejsza – 40 i wyposażona w 20 stanowisk komputerowych z dostępem do Internetu. Obydwie sale posiadają sprzęt audio-wizualny, niezbędny do prowadzenia wyżej wymienionych spotkań. ...
Budynek wybudowany w drugiej połowie XIX wieku stanowił część zaplecza gospodarskiego gołuchowskiej rezydencji. Obiekt edukacyjny Obora aktualnie pełni funkcję obiektu edukacyjno-noclegowego. W budynku znajdują się dwie sale przeznaczone do organizacji konferencji, szkoleń i warsztatów. Większa może pomieścić 200 osób, mniejsza – 40 i wyposażona w 20 stanowisk komputerowych z dostępem do Internetu. Obydwie sale posiadają sprzęt audio-wizualny, niezbędny do prowadzenia wyżej wymienionych spotkań. Ponadto w „Oborze” mieszczą się 2- i 3-osobowe pokoje z łazienkami, stanowiące zaplecze noclegowe dla grup zorganizowanych, łącznie dla 43 osób..

Wybudowany w drugiej połowie XIX wieku budynek stanowił część ...