Park Rusinowa, Wałbrzych
Województwo dolnośląskie
Zdjęcia niezidentyfikowane - Wrocław, Wrocław
SIERP: Wynalazłem, że firma Aviatik produkowała w początkowym okresie samoloty na licencji francuskiej firmy Hanriot i wersja prawie identyczna z "naszą"
Grób rodziny Becker, Lądek-Zdrój
Zbigniew Waluś: Marta Becker mieszkała przy Kłodzkiej 50.
Dom nr 13, ul. Mickiewicza Adama, Międzyzdroje
rok - Administrator: Dawidzie, bardzo cenna dokumentacja. Czy mógłbyś swoje opisy zdjęć poszerzyć o informacje z jakiego miejsca wykonałeś zdjęcia?
Restauracja i kawiarnia Carla Rüdigera (dawna), ul. Dworcowa, Żagań
Popski: Dziękuję - skorygowałem.

Władysław Sikora

Rydz Śmigły w Nysie

Gdy odwiedzają mnie znajomi, czy to z Polski czy z zagranicy, prowadzę ich do naszego nyskiego Muzeum.

/ / / /
Kotkowiak Cezary | 2018-09-12 20:10:46
jak zwykle wspaniały.. ale nie spodziewałem się, że poważna osoba nie zna pisowni nazwiska Marszałka ! Przecież ma być Piłsudski a ne Piłsudzki... oj,oj.
Pragnę zauważyć, że jest to cytat z przodka Zoni i zatem to On ponosi odpowiedzialność za tą gafę, ale biorąc pod uwagę znaczenia Marszałka w historii Polski, naruszę prawa autorskie i poprawię :)
zonia | 2018-09-12 20:38:52 | edytowany: 2018-09-12 20:39:07
Poważna osoba? Oj! bardzo się Pan myli. :)
Kotkowiak Cezary | 2018-09-14 23:08:14
A jednak bardzo dziękuję Poważnej osobie za tą poprakę. Nie pierwszy raz spotykam się z takim błędem, a młodzież (i nie tylko) powinna takie sprawy znać. Jeszcze raz dziękuję !