2018-2022 Budowa świetlicy wiejskiej

Świetlica wiejska

Zapytanie ofertowe - Adaptacja gotowego projektu świetlicy wiejskiej w Trzebieszowicach na dz.728/6 odr. Lądek-Zdrój obszar wiejski- opracowanie w granicach działki. Opracowanie powinno zawierać wszystkie niezbędne uzgodnienia i opracowania w celu uzyskania pozwolenia na budowę. Adaptacje projektu wykona mgr. inż. Danuta Walerowicz- Pulka z Jaszkowej Dolnej za 11, 5 tys. zł. Wykonawcą zadania : Budowa budynku Świetlicy Wiejskiej wg projektu typ „SW-03B”, studni z przyłączem wodociągowym, zbiornika ...
Zapytanie ofertowe - Adaptacja gotowego projektu świetlicy wiejskiej w Trzebieszowicach na dz.728/6 odr. Lądek-Zdrój obszar wiejski- opracowanie w granicach działki. Opracowanie powinno zawierać wszystkie niezbędne uzgodnienia i opracowania w celu uzyskania pozwolenia na budowę. Adaptacje projektu wykona mgr. inż. Danuta Walerowicz- Pulka z Jaszkowej Dolnej za 11, 5 tys. zł. Wykonawcą zadania : Budowa budynku Świetlicy Wiejskiej wg projektu typ „SW-03B”, studni z przyłączem wodociągowym, zbiornika bezodpływowego na ścieki z przyłączem kanalizacyjnym i wewnętrzną linią energetyczną w miejscowości Trzebieszowice jest firma Wasama z Lądka, wartość robót to blisko 1,4 mln zł. 22 lutego 2020 r. nastąpiło uroczyste otwarcie świetlicy. Dodał Z. Waluś.

Trzebieszowice. Świetlica wiejska. Dowód na to, że standard życia ...