Dom nr 11, ul. Powstańców Śląskich, Międzylesie
maras - Administrator: A co to się stało, że usuwasz zdjęcia?
PAX: 4.33 całkiem dobra ocena?
Ostra Góra / Jeżowice (przysiółek), Pasterka
McAron: Podmiana na lepszy skan.
Fabryka maszyn Seilera, ul. Senatorska, Legnica
Iras (Legzol): Jak najbardziej o budynki w podwórzu. Seiler był właścicielem kamienic czynszowych nr 31 i 33. Pozostałe zabudowania to nr 35 i 37. Na portalu "liegnitzkim" umieszczono lakoniczną i trochę mylącą informację, pochodzącą (jak sądzę) z książki adresowej.
Budynki gospodarcze, Sobótka
StaSta: Odniosłem wrażenie, że budynek (domek) po prawej stronie jest nie gospodarczy, tylko mieszkalny. Ale może się mylę.

Stan

Stawka większa niż życie
Autor: Danuta B.°, Data dodania: 2018-06-23 21:05:23, Aktualizacja: 2018-06-23 21:06:00, Odsłon: 782

Gratka dla miłośników filmu. Autorzy zapraszają na spotkanie z okazji 50-lecia realizacji zdjeć do serialu.
Zdjęcie nr

/ / /