Sklep (dawny), ul. Mleczarska, Wilczków
stap: Ok
Dom nr 44, ul. Świdnicka, Nowa Ruda
maras - Administrator: Przemek daj 1600 zamiast 1680, lepiej się mieści na laptopie :))
ul. Grodzka, Wałbrzych
moose (administrator): Chłopak, który patrzy w obiektyw to może być Michał Macocha - mieszkał w 30-tkach na Grodzkiej, chodziliśmy razem do klasy I-IV w SP2.
Kamienica nr 15, pl. Starozamkowy, Oława
żmija - Administrator: :)
Boisko  Na Kazia , ul. Grodzka, Wałbrzych
moose (administrator): Ale co ma się tu dziać jak OSK już położyła nań lagę, tak samo jak na boisku do koszykówki, które zostało zrobione tak fatalnie że krawężnik był pod koszem, a nawierzchnia zdzierała piłkę po jednej grze. Boisko "Na Kazia" (od imienia Kazimierza Staszewskiego - animatora sportu na osiedlu) jest po prostu zaniedbane. Gdyby miało piłkochwyty, utrzymaną nawierzchnię (trawiasta kosztuje), siatki na bramkach, ...
pl. Rynek, Wałbrzych
janusz.ch: Jest już torowisko tramwajowe a wiec dolne datowanie 1913

Nadzwyczajne Walne Zebranie członków stowarzyszenia Wratislaviae Amici

8 kwietnia 2018 r., godz. 11.00, ul. Hubska 96-100 Wrocław, II piętro, sala 208.

Informujemy, że Nadzwyczajne Walne Zebranie członków stowarzyszenia „Wratislaviae Amici”, odbędzie się w dniu 8 kwietnia 2018 roku w sali konferencyjnej przy ul. Hubskiej 96-100 we Wrocławiu,  II piętro, sala 208, wejście boczne - na lewo od wejścia głównego (Elektromechaniczna Spółdzielnia Inwalidów ELWAT) w godzinach od 11.00 do 14.00.

Jednym z najważniejszych punktów porządku obrad, będzie podjęcie decyzji nt. koncepcji rozszerzenia portalu na terytorium całej Polski.

Do uczestnictwa w zebraniu uprawnieni są wszyscy członkowie stowarzyszenia (informacja zostanie przekazna równocześnie pocztą elektroniczną). W przypadku wszelkich pytań prosimy o kontakt: redakcja@dolny-slask.org.pl

/ / / / 11 /