Wyczyść

Ośrodek abstynencki, katolickie centrum formacji i oświaty dorosłych  Heimgarten  (dawniej), ul. Głuchołaska, Nysa
moose (administrator): Koledzy - nazwa obiektu jest niefortunna - nie powinniśmy zbierać wszystkich jego funkcji w czasie w nazwie głównej. Co to jest dzisiaj?
Wilczków
tadpole: Pomnik poleglych. Poza zolnierzami na tamtych terenach raczej nie bylo ofiar, jak to mialo miejsce w czasie II WS.
Sklep (dawny), ul. Mleczarska, Wilczków
stap: Ok
Dom nr 44, ul. Świdnicka, Nowa Ruda
maras - Administrator: Przemek daj 1600 zamiast 1680, lepiej się mieści na laptopie :))
ul. Grodzka, Wałbrzych
moose (administrator): Chłopak, który patrzy w obiektyw to może być Michał Macocha - mieszkał w 30-tkach na Grodzkiej, chodziliśmy razem do klasy I-IV w SP2.
Kamienica nr 15, pl. Starozamkowy, Oława
żmija - Administrator: :)

Rewitalizacja przestrzeni miejskiej Wrocławia - kierunki zmian, przykłady realizacji
Autor: Administrator°, Data dodania: 2018-03-02 17:09:00, Aktualizacja: 2018-03-03 07:37:01, Odsłon: 353

Wykład z pokazem mulitmedialnym - 06.03.2018 r. godz. 17:00

Wykład poprowadzi  Anna Zwiech przewodnik miejski po Wrocławiu, twórca i realizator projektu dla ESK Wrocław 2016  „Rewitalizacja przestrzeni miejskiej Wrocławia na przykładzie wybranych zespołów architektonicznych”.

Wkład w oparciu o fotografie opisuje tendencje zmian w przestrzeni miasta, podejmuje tematy współczesnej architektury Wrocławia oraz kształtowania zabudowy, mówi o obszarach, w których wprowadza się nowe funkcje obiektów i przestrzeni, wprowadza ład w zabudowie, wskazuje najnowsze inwestycje na planie Wrocławia. Ponadto przybliża zjawisko rewitalizacji i opisuje realizowane w tym zakresie działania.

Proszę o potwierdzenie udziału

Anna Zwiech przewodnik miejski po Wrocławiu