Osiedle Woronicza Qbik

Loft QBIK

Woronicza Qbik - osiedle mieszkaniowe przy ul. Woronicza 31 i Racjonalizacji 10 w Warszawie. Osiedle składa się z dwóch budynków w których łącznie znajduje się 350 mieszkań jedno- (167) oraz dwupoziomowych (183) o powierzchni od 32 do 206 m2. Pod ziemią znajduje się dwupoziomowy parking na 505 samochodów. Powierzchnia użytkowa Woronicza Qbik wynosi 27 000 m2. Osiedle zostało oddane do użytku w lipcu 2012 roku.

Inwestor: Ghelamco Poland Wykonawca: Warbud (konstrukcja). Projekt architektoniczny: ...

Inwestor: Ghelamco Poland Wykonawca: Warbud (konstrukcja). Projekt architektoniczny: IN-VI Investment Environments.

Woronicza Qbik - jedna z ciekawszych inwestycji mieszkaniowych ...
    Apartamentowiec Woronicza Qbik, widok z ul. Racjonalizacji w kierunku ...