Gospodarstwo agroturystyczne Słoneczny Promyk

Serdecznie zapraszamy do miłego i aktywnego wypoczynku w gospodarstwie agroturystycznym Słoneczny Promyk w Nowej Wsi w województwie Dolnośląskim powiat Kłodzki. Oferujemy pokoje 3- osobowe , oraz 7- osobowe z łazienką i toaletą. Pokoje na pierwszym piętrze mają do dyspozycji duży taras z pięknym widokiem. Na parterze znajduje się sala, w której są piłkarzyki, stół do tenisa stołowego z TV. W pomieszczeniu obok jest bar z billardem, a także kuchnia, która jest do dyspozycji gościa. Na terenie ...
Serdecznie zapraszamy do miłego i aktywnego wypoczynku w gospodarstwie agroturystycznym Słoneczny Promyk w Nowej Wsi w województwie Dolnośląskim powiat Kłodzki. Oferujemy pokoje 3- osobowe , oraz 7- osobowe z łazienką i toaletą. Pokoje na pierwszym piętrze mają do dyspozycji duży taras z pięknym widokiem. Na parterze znajduje się sala, w której są piłkarzyki, stół do tenisa stołowego z TV. W pomieszczeniu obok jest bar z billardem, a także kuchnia, która jest do dyspozycji gościa. Na terenie obiektu znajduje się miejsce na ognisko i grilla, oraz parking. Za

Po lewej pensjonat, trwa rozbudowa.
    Pensjonat Słoneczny Promyk w Nowej Wsi.