2017 - 2022 Budowa osiedla Nowe Miasto Różanka

Budynek nr 89-89a

Budynek nr 4 (Villa Rosa)
2022 - 2023 Budowa osiedla Nowe Miasto Różanka Młynarska

Osiedle Nowe Miasto Różanka

Nowe Miasto Różanka - osiedle mieszkaniowe przy ul. Obornickiej we Wrocławiu.

W ramach pierwszego powstaną dwa budynki w których znajdą się łącznie 152 mieszkania (pow. 42-101 m2), 125 miejsc parkingowych w garażu podziemnym oraz 84 miejsca postojowe naziemne.

W ramach etapu 1B zrewitalizowany zostanie dawny elewator Młynu Różanka. Znajdzie się tam 40 mieszkań o pow. 29,4 do 101 m2 oraz parking naziemny na 40 miejsc.

W ramach drugiego etapu powstaną 2 budynki w których znajdzie się łącznie ...

W ramach drugiego etapu powstaną 2 budynki w których znajdzie się łącznie 250 mieszkań (pow. 41,49 do 94,28 m2), garaż podziemny na 198 samochody oraz 52 miejsca postojowe naziemne.

Inwestor: Atal S.A. Projekt: TH Architekci, gł. projektant Tadeusz Hardt. Współpraca Alicja Haczyńska, Elżbieta Karkoszka, Pablo Nieto Nadal, Marek Obajtek, Paweł Wysocki