Budynek nr 38-46

Budynek nr 28-36

2018 - 2020 Budowa Resi4Rent Wrocław Kępa Mieszczańska

Osiedle Resi4Rent Wrocław Kępa Mieszczańska

Osiedla Echo Investment (Kępa Mieszczańska)

Resi4Rent Wrocław Kępa Mieszczańska - osiedle z mieszkaniami przeznaczonymi na wynajem długoterminowy. Osiedle składa się z dwóch budynków w których znajduje się łącznie 270 mieszkań (120 jednopokojowych, 126 dwupokojowych oraz 24 trzypokojowe) oraz parking podziemny na 200 samochodów i 24 miejsca naziemne.

Inwestor: Resi4Rent (pierwotnie Echo Investment). Wykonawca: PORR S.A. Projekt: MFA Biuro Architektoniczne

Pierwotnie inwestycja mieszkaniowa firmy Echo Investment S.A. W dwóch budynkach ...

Pierwotnie inwestycja mieszkaniowa firmy Echo Investment S.A. W dwóch budynkach miało powstać 186 mieszkań. Działka zakupiona od Agencji Mienia Wojskowego we wrześniu 2015 r. za kwotę 8 585 000 zł.

Osiedle Resi4Rent Wrocław na Kępie Mieszczańskiej.
    Budynek nr 28-36 na osiedlu Resi4Rent Wrocław na Kępie Mieszczańskiej.