Dom nr 34 (d. piekarnia i sklep), Kiełczyn
Maximus74: Założyłem jeden obiekt pt. piekarnia / dom nr 34 i jego wydatowałem . Któryś z administratorów popodpinał do tego inne obiekty i stąd zamęt w datowaniu.
Kamienica nr 149 (nieistniejąca), ul. Wrocławska, Wałbrzych
vooiteg: Niebiosom, losowi, przypadkowi, ludziom, nauce, technice - do wyboru, wiadomo o co chodzi.
Odra we Wrocławiu, Wrocław
maras - Administrator: Ok. Ale Twoje datowanie jest zbyt późne.
Nowy Magazyn Spirytusu, Warszawa
maras - Administrator: Skopiowałem to zdjęcie i napisałem próba... Porównaj do różnią się tylko moim napisem, a czy Ty widzisz tą próbę?
Dom wczasowy Admirał, ul. Granitowa, Karpacz
górski: Po prawej dzisiejsza ul. Granitowa czyli jest to ujęcie z południowego-wschodu, a to znaczy że Śnieżka w kadrze to fikcja. W tle powinna być widoczna Księża Góra i dalej Strzelec. W naturze Śnieżka jest na lewo od kadru. W latach z fotografii był to Ośrodek Wypoczynkowy Ministerstwa Zdrowia
ul. Partyzantów, Legnica
Iras (Legzol): Łokietek to nie nazwisko tylko przydomek :) A w TERYCIE "Łokietka" (samego bez Władka) jest, Panie wito? Tak, ulica Łukasińskiego Waleriana jest, bo Łukasiński to nazwisko :)

Zed – Administrator
Zed – Administrator
Festung
Michał
Michał

Podoba Ci się strona? Wspomóż nas!
Autor: Administrator°, Data dodania: 2017-07-19 17:16:02, Aktualizacja: 2018-08-01 17:08:58, Odsłon: 3553

Każde wsparcie jest na wagę złota. Dzięki darowiznom możemy się dalej rozwijać.

Jesteśmy organizacją non-profit. Nie otrzymujemy żadnych dotacji z instytucji państwowych, samorządowych czy podmiótów prywatnych. Strona internetowa Poloniae Amici  polska-org.pl utrzymywana jest przede wszystkim ze składek członkowskich naszego stowarzyszenia. Dlatego, jeśli podoba Ci się portal i chcesz nas wspomóc w jego rozwoju, będziemy wdzięczni za przekazanie darowizny.

Chcesz wesprzeć nasz portal? Nic prostszego! Wystarczy zwykły przelew na rachunek stowarzyszenia:

Nr rachunku bankowego: 72 1240 6768 1111 0010 5385 6943

Tytuł przelewu: "Darowizna na cele statutowe Stowarzyszenia Wratislaviae Amici"

Stowarzyszenie Wratislaviae Amici
ul. Rogowska 118/5
54-440 Wrocław

NIP: 894-293-76-10 REGON: 020732006 KRS: 0000302028

WAŻNE!! Wszystkie środki jakie otrzymamy zostaną przeznaczone na rozwój technologiczny portalu oraz jego utrzymanie (domena, serwer, zabezpieczenie zbiorów)

/ / / /
zonia | 2018-02-08 05:22:54
:)
Mmaciek - Administrator | 2018-02-21 10:31:46
Serdecznie dziękujemy za dotychczasowe wsparcie. Dzięki ostatnim wpłatom możemy wciąż realizować projekt modernizacji technicznej. Do pełnego sukcesu jeszcze droga daleka, ale każdy grosz się liczy :)