Park przyklasztorny, Henryków
jawc - Administrator: Tak jak już wspomniał maras pod poprzednim zdjęciem - standardowe wymiary dla zdjęć współczesnych to obecnie 1300-1600 px na dłuższym boku. Podmień na większe (bez usuwania - podmiana w trybie edycji zdjęcia).
Dom nr 7, ul. Norwida Cypriana Kamila, Polanica-Zdrój
maras - Administrator: :)
Studnia św. Józefa, Henryków
maras - Administrator: To coś nieaktualna ta instrukcja... Musimy to poprawić... Istotne są zapisu regulaminu, który stanowi w §18, że standardowe wymiary dla zdjęć współczesnych to 1300-1600px na dłuższym boku i wadze 500kB .
Pomnik hr. Aleksandra Fredry, Wrocław
jawc - Administrator: Tak zrobiłem.
Panoramy Dzierżoniowa, Dzierżoniów
TW40: Podziękowania!
Cmentarz komunalny, ul. Wrocławska, Legnica
Kosa25: Świetne zdjęcie. Aż przypomina się wspaniały artykuł sprzed lat autorstwa Izy Sadurskiej-Ziątkowskiej o legnickim cmentarzu, który zamieszczony został niegdyś w jednym z numerów ,,Wersji’’. Ha! – i pomyśleć, że jeszcze nie tak dawno dziennikarze legniccy potrafili pisać wartościowe, mądre i ważne teksty. Jakże odległe wydaje się te czasy… Nikt już chyba nigdy nie odpowie na pytanie czy widoczny kamień ...

Podoba Ci się strona? WSPOMÓŻ NAS!
Autor: Administrator°, Data dodania: 2017-07-19 17:16:02, Aktualizacja: 2018-09-28 15:47:08, Odsłon: 4233

Każde wsparcie jest na wagę złota. Dzięki darowiznom możemy się dalej rozwijać.

Jesteśmy organizacją non-profit. Nie otrzymujemy żadnych dotacji z instytucji państwowych, samorządowych czy podmiotów prywatnych. Strona internetowa Poloniae Amici  polska-org.pl utrzymywana jest przede wszystkim ze składek członkowskich naszego stowarzyszenia. Dlatego, jeśli podoba Ci się portal i chcesz nas wspomóc w jego rozwoju, będziemy wdzięczni za przekazanie darowizny.

Chcesz wesprzeć nasz portal? Nic prostszego! Wystarczy zwykły przelew na rachunek stowarzyszenia:

Nr rachunku bankowego: 72 1240 6768 1111 0010 5385 6943

Tytuł przelewu: "Darowizna na cele statutowe Stowarzyszenia Wratislaviae Amici"

Stowarzyszenie Wratislaviae Amici
ul. Tęczowa 83t/24
53-601 Wrocław

NIP: 894-293-76-10 REGON: 020732006 KRS: 0000302028

WAŻNE!! Wszystkie środki jakie otrzymamy zostaną przeznaczone na rozwój technologiczny portalu oraz jego utrzymanie (domena, serwer, zabezpieczenie zbiorów)

/ / / /
Liczymy na każde wsparcie. Nawet drobna kwota (5, 10, 20 zł) ma znaczenie :))