2017 - 2019 Budowa apartamentów Jagiełły 6

Apartamenty Jagiełły 6

Apartamenty Jagiełły 6 to zespół budynków przy ul. Jagiełły nr 5a, 5b i 6. W ramach inwestycji wyburzono dwie kamienice (Jagiełły 6 i Jagiełły 6a ) zostawiając jedynie front obiektu. W miejscu dawnej zabudowy oraz pustego narożnika powstał nowy budynek.

Apartamenty Jagiełły 6 liczą 69 mieszkań (pow. od 23 do 137 m2). Inwestor: Bouygues Immobilier Polska. Wykonawca: Tree Capital Sp. ...

Apartamenty Jagiełły 6 liczą 69 mieszkań (pow. od 23 do 137 m2). Inwestor: Bouygues Immobilier Polska. Wykonawca: Tree Capital Sp. z o.o. Projekt: Zbigniew Maćków / Maćków Pracownia Projektowa.

Zdjęcia z budowy:

Budowa apartamentów Jagiełły 6 dobiega końca, pozostały tylko ...