Pociąg specjalny OPOLSKIE ZAKAMARKI

Pociąg specjalny zorganizowany w dniu 20 maja 2017 r. przez miłośników kolei wspólnie z Kolejami Dolnośląskimi. Obsługa trakcyjna - SA134 x2. Trasa przejazdu liczyła ok. 560 km przez: Opole Główne – Opole Groszowice – Opole Wschodnie – Opole Główne – podg. Kłodnica – podg. Żabieniec – Kędzierzyn Koźle KKD – Racibórz – Pietrowice Wielkie – Baborów – Pietrowice Wielkie – Kietrz – Racibórz – Kędzierzyn Koźle – Prudnik – Krapkowice – Prudnik – Nowy Świętów – Nysa – Otmuchów – Paczków – Kamieniec Ząbkowicki ...
Pociąg specjalny zorganizowany w dniu 20 maja 2017 r. przez miłośników kolei wspólnie z Kolejami Dolnośląskimi. Obsługa trakcyjna - SA134 x2. Trasa przejazdu liczyła ok. 560 km przez: Opole Główne – Opole Groszowice – Opole Wschodnie – Opole Główne – podg. Kłodnica – podg. Żabieniec – Kędzierzyn Koźle KKD – Racibórz – Pietrowice Wielkie – Baborów – Pietrowice Wielkie – Kietrz – Racibórz – Kędzierzyn Koźle – Prudnik – Krapkowice – Prudnik – Nowy Świętów – Nysa – Otmuchów – Paczków – Kamieniec Ząbkowicki – Jaworzyna Śląska – Strzegom – Jawor – Legnica

Linie kolejowe przez które przejechał pociąg:
132 Opole Główne – Opole Groszowice