2015-2016 - Budowa domu wielorodzinnego

Budynek nr 49-57a

Dom wielorodzinny przy ul. Blankowej 49-57a w Wałbrzychu to obiekt pięcioklatkowy, czterokondygnacyjny (bez podpiwniczenia), mieszkania na III piętrze z antresolami, pomieszczenia gospodarcze na półpiętrach, miejsca postojowe na parkingu przy budynku. W budynku znajdują się 33 mieszkania o powierzchni między 34,5 a 109,0 m2, na parterze zlokalizowano różnego rodzaju usługi. Budynek kryty dachówką ceramiczną, ogrzewanie z miejscowego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej. Obiekt wybudowała w latach ...
Dom wielorodzinny przy ul. Blankowej 49-57a w Wałbrzychu to obiekt pięcioklatkowy, czterokondygnacyjny (bez podpiwniczenia), mieszkania na III piętrze z antresolami, pomieszczenia gospodarcze na półpiętrach, miejsca postojowe na parkingu przy budynku. W budynku znajdują się 33 mieszkania o powierzchni między 34,5 a 109,0 m2, na parterze zlokalizowano różnego rodzaju usługi. Budynek kryty dachówką ceramiczną, ogrzewanie z miejscowego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej. Obiekt wybudowała w latach 2015-2016 Spółdzielnia Budowy Domków Jednorodzinnych w Wałbrzychu.

Budowę domu zakończono, jest praktycznie w całości zasiedlony. ...
    Budynek został ukończony, na dzień dzisiejszy praktycznie jest ...