2020 - 2022 Budowa budynku Wyszyńskiego 56

Budynek Wyszyńskiego 56

Wyszyńskiego 56 - budynek mieszkalny przy ul. Wyszyńskiego 56 we Wrocławiu. W ramach inwestycji powstało 111 mieszkań (pow. od 25 do 141 m2). Inwestor: OKRE Development. Projekt: Maćków Pracownia Projektowa. Zdjęcia z budowy:

Działka przy ul. Wyszyńskiego 56 o powierzchni 2497 m2 została wystawiona na sprzedaż przez Urząd Miejski. Cena wywoławcza wynosiła 3 mln zł. Przetarg zorganizowano w czerwcu 2017 r. Nowy ...

Działka przy ul. Wyszyńskiego 56 o powierzchni 2497 m2 została wystawiona na sprzedaż przez Urząd Miejski. Cena wywoławcza wynosiła 3 mln zł. Przetarg zorganizowano w czerwcu 2017 r. Nowy właściciel zapłacił za działkę 11 050 000 zł netto.

Fragment ulicy Wyszyńskiego pomiędzy ulicami Sienkiewicza i Prusa ...
    Budynek mieszkalny przy ul. kard. Stefana Wyszyńskiego 56.