Firma AEP Ajan

AEP RYBICKI, ZAWADA SPÓŁKA JAWNA jest w trakcie realizacji projektu pt.: "Budowa hali produkcyjnej oraz zakup specjalistycznych urządzeń celem wprowadzenia innowacyjnej usługi obróbki termicznej w firmie AEP Rybicki, Zawada spółka jawna". Okres realizacji projektu jest od 21.07.2014 roku do 30.06.2017 roku.

Od 2009 roku jesteśmy w Polsce oddziałem tureckiej firmy AJAN, jednego z największych na świecie producentów wszelkiego rodzaju przecinarek plazmowo – gazowych. Firmę Ajan Elektronik założono ...

Od 2009 roku jesteśmy w Polsce oddziałem tureckiej firmy AJAN, jednego z największych na świecie producentów wszelkiego rodzaju przecinarek plazmowo – gazowych. Firmę Ajan Elektronik założono w 1973r. Największym jej atutem jest produkcja maszyn CNC do cięcia plazmowego, tlenowego, laserowego.

AEP RYBICKI, ZAWADA SPÓŁKA JAWNA

Nowo wybudowany obiekt produkcyjny