2016 - Wielki Test Języka Angielskiego "Czy Wałbrzych zna angielski"

W dniu 20.11.2016 w sali widowiskowej Parku Wielokulturowego Stara Kopalnia, miał miejsce test języka angielskiego pod hasłem "Czy Wałbrzych zna angielski". Oczywiście impreza skierowana była nie tylko do mieszkańców Wałbrzycha, ale również okolic. W teście brały udział dwie kategorie wiekowe - dzieci do 12 lat i dorośli. Test miał na celu nie tylko sprawdzenie własnej wiedzy, ale również stopnia zaawansowania na tle regionu i Polski. Poprzednie edycje potwierdziły, że Wałbrzych plasuje się w średniej ...
W dniu 20.11.2016 w sali widowiskowej Parku Wielokulturowego Stara Kopalnia, miał miejsce test języka angielskiego pod hasłem "Czy Wałbrzych zna angielski". Oczywiście impreza skierowana była nie tylko do mieszkańców Wałbrzycha, ale również okolic. W teście brały udział dwie kategorie wiekowe - dzieci do 12 lat i dorośli. Test miał na celu nie tylko sprawdzenie własnej wiedzy, ale również stopnia zaawansowania na tle regionu i Polski. Poprzednie edycje potwierdziły, że Wałbrzych plasuje się w średniej krajowej.

Wielki Test Języka Angielskiego "Czy Wałbrzych zna angielski". ...
    Przemówienie wiceprezydenta miasta Wałbrzycha.