MENU
Szklarska Poręba Średnia.Widok na wejście główne do budynku Centrum Rehabilitacji Rolników Krus przy ul.Kopernika .

Dodał: zbigniew° - Data: 2006-10-02 21:36:05 - Odsłon: 2649
29 września 2006


Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS przy ul. Kopernika 14 w Szklarskiej Porębie. Pierwotnie Ośrodek wypoczynkowy Granit. Budynek wybudowany w latach 1974-1981. Projekt: Stefan Müller

  • /foto/108/108489m.jpg
    2006
  • /foto/108/108491m.jpg
    2006
  • /foto/108/108493m.jpg
    2006
  • /foto/3470/3470765m.jpg
    2012
  • /foto/7981/7981377m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981383m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981392m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981404m.jpg
    2019
  • /foto/7981/7981407m.jpg
    2019

zbigniew°

Poprzednie: Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS Strona Główna Następne: Świetlica (dawna gospoda)