Krasnal Klaun (1. lokalizacja)

Krasnal Klaun

Krasnal Klaun powstał dzięki licytacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Zwycięzcy licytacji krasnala Dobrotka zrobili zbiórkę na krasnala Klaunusia, który stanął przed Kliniką Transplantacji Szpiku, Onkologii i Hematologii Dziecięcej przy ulicy Odona Bujwida we Wrocławiu . W roku 2016, kilka miesięcy po przenosinach kliniki do nowego budynku przy ulicy Borowskiej (dojazd od ulicy Rudolfa Weigla), krasnal został również ...
Krasnal Klaun powstał dzięki licytacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Zwycięzcy licytacji krasnala Dobrotka zrobili zbiórkę na krasnala Klaunusia, który stanął przed Kliniką Transplantacji Szpiku, Onkologii i Hematologii Dziecięcej przy ulicy Odona Bujwida we Wrocławiu . W roku 2016, kilka miesięcy po przenosinach kliniki do nowego budynku przy ulicy Borowskiej (dojazd od ulicy Rudolfa Weigla), krasnal został również przeniesiony i obecnie stoi przy głównym wejściu do kliniki.
/Petroniusz + informacje użytkownika Camparis/

Krasnal przy głównym wejściu do kliniki.